Wat kost Faqta?

Op een school met 200 leerlingen zijn de jaarlijkse gebruikskosten voor een licentie gemiddeld € 16,50 per leerling per jaar bij een schoolbrede invoering. Afhankelijk van je wensen kun je dit aanvullen met onze doeboeken. 

SCHOOLbrede invoering:

Prijs / leerling

Groep 1 & 2

Groep 3 & 4

Groep 5 t/m 8

Jaarlicentie

(inclusief werkbladen en lesbeschrijvingen)

gratis

 

€ 9,50

 

€ 27,50

 

Doeboek per stuk

€ 1,75

€ 1,75

€ 1,75

 

Wat krijg ik daar dan voor?

Schoolbrede Thema's 

Naast onze standaard jaargroep gebonden thema's biedt Faqta ook schoolbrede thema's. Deze thema's zijn ontwikkeld vanuit de perspectieven kunst & cultuur, mens & samenleving en wetenschap. Er is lesmateriaal voor alle groepen (1 t/m 8). Dit is speciaal gemaakt om schoolbreed in te zetten om zo met alle klassen te werken naar een gezamelijk eindproject. Bijvoorbeeld in de kinderboekenweek of de week van de media.

 

 

Jaargroepspecifieke thema's

Faqta biedt voor groep 3 t/m 8 jaargroepspecifieke thema's.

De thema's voor groep 3 en 4 bieden een brede algemene voorbereiding op wereldoriëntatie. Dit bestaat uit 5 basisthema's per jaargroep.

Voor groep 5 t/m 8 zijn de kennisgebieden verwerkt in de kanalen Geschiedenis, Aardrijkskunde (inclusief topografie) en Natuur & Techniek. Dit bestaat uit 15 basisthema's per jaargroep (5 vakoverstijgende thema's per kennisgebied).

Daarnaast zijn er voor de groepen 3 t/m 8 meer dan 100 talent thema's.

 

Leuk, maar wat kost het dan voor mijn school?

Dat berekenen we natuurlijk graag voor je!

 

 

Bestellen via Heutink, Reinders of Rolfgroep

Alle grote schoolleveranciers zijn partners van Faqta. Bestellingen, leveringen en facturering worden dus op de vertrouwde manier afgehandeld. Samen zorgen we ervoor dat je eenvoudig en snel met Faqta aan de slag kunt. 

Bestel je Faqta materialen en licenties eenvoudig via de webshop van Heutink RijssenReinders Oisterwijk of via de online omgeving van de De RolfGroep

Liever eerst afstemmen wat je precies nodig hebt en ons je order laten afhandelen? Natuurlijk kan dat, we helpen je graag! Bel ons op 06 40 11 42 40 of mail naar [email protected]