Samen onderwijs maken

Leerkrachten willen delen

Leerkrachten delen graag met elkaar. We zien het in Facebook groepen, we zien het bij Stichting Leerkracht. We zien het ook op Pinterest, waar enorm veel lesmateriaal wordt gedeeld. Leerkrachten zitten vol goede ideeën over onderwijs en ze maken overuren om hun eigen materiaal te maken. Dat is nog eens toewijding.

Wij maken onderwijs met leerkrachten

Wij gaan als eerste en enige uitgever samen met leerkrachten onderwijs maken. Wij helpen leerkrachten om hun goede ideeën voor lesmateriaal in de praktijk te brengen, onder andere met werkbladen. Met alle leerkrachten samen. Wij hebben als uitgever namelijk ideeën over wat werkt in de klas, maar wij geloven dat leerkrachten het veel beter weten. Zeker als ze samenwerken.

Het beste idee wint

Alle leerkrachten kunnen bij ons ideeën aanbrengen voor werkbladen, thema’s en onderwerpen in hun vakgebied. Maar je wint niet zomaar, je moet wel zorgen dat andere leerkrachten je steunen. Want het best beoordeelde idee wint. Dat komt op ons platform te staan, zodat alle leerkrachten van Nederland het kunnen gebruiken.

 

Gezocht: De Leukste Leerkracht van Nederland

Wij zijn op zoek naar de leukste, creatiefste, grappigste en boeiendste leerkrachten van Nederland om samen onderwijs te maken.