WERELDORIËNTATIE VOOR DE KLAS bij Reinders Oisterwijk

WERELDORIËNTATIE VOOR DE KLAS bij Reinders Oisterwijk

Reinders Oisterwijk (map)

Proeven van Faqta? Dat kan! We geven een introductie workshop tijdens het "wereldorientatie voor de klas" event bij Reinders Oisterwijk.

Meer informatie en inschrijven? Dat kan via deze link.

 

IPON 2018

IPON 2018

IPON 2018 (map)

Kom Faqta ontmoeten en ervaren op de IPON 2018!  (Stand B002) 

TIJDENS DE IPON LEERMIDDELENBEURS 2018 STAAN DE ONTWIKKELINGEN OP HET GEBIED VAN LEERMIDDELEN EN DE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING VAN EDUCATIEVE UITGEVERIJEN CENTRAAL. RELEVANTE ONTWIKKELINGEN EN THEMA’S VOOR DE LEERMIDDELENBEURS 2018 ZIJN: DIGITALISERING, OPBRENGSTGERICHT WERKEN, TOETSEN (EN DE RELATIE MET LESGEVEN EN LEERMIDDELEN), OUDERBETROKKENHEID EN ONTWIKKELING VAN JONGEREN.

Het programma bevat een mix van onderwerpen die spelen binnen het PO,VO en MBO en is aansprekend voor de verschillende functieniveau’s op scholen. Het evenement zal een inspirerend programma bieden met een diversieteit aan onderwerpen die raken aan leermiddelen, digitalisering en de ontwikkelingen op scholen.

Nieuw binnen de leermiddelenbeurs is het ‘Leren van Nu’ plein. Binnen dit plein wordt in samenwerking met kinderen vanuit het PO en VO onderwijs gewerkt met de nieuwste leermiddelen.

De Leermiddelenbeurs is onderdeel van IPON 2018 en vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 februari en is gratis bij voorregistratie.

Informatiemiddag "Tools voor wereldoriëntatie" in Amsterdam

Informatiemiddag "Tools voor wereldoriëntatie" in Amsterdam

Proeven van Faqta? Dat kan! We geven een introductie workshop Amsterdam op een nader te bepalen locatie tijdens de landelijke "tools voor wereldoriëntatie" dagen in samenwerking met de Rolf Groep 

Meer informatie en inschrijven? Dat kan via deze link.