Rustig loop je tussen de stoelen door. Om jou heen het geroezemoes van kinderen die praten in groepjes van twee en drie. Ze kijken filmpjes op hun device, stellen vragen aan elkaar en discussiëren over het onderwerp van de dag. Ze onderzoeken zelf. Ze leren zelf. Met jouw als gids. Dat is Faqta: leren in de 21e eeuw.

LEREN IN EEN DIGITALE TIJD

Als je eenmaal gaat zoeken is er aan WO methodes geen tekort. IPC, Blink Wereld, Naut Meander Brandaan, Topondernemers, mogelijkheden te over. Zie daar maar eens de juiste uit te zoeken!

Faqta biedt een kerndoeldekkende thematische WO-methode die gestoeld is op écht zelf-lerend onderwijs. Kinderen leren en oefenen in twee- of drietallen op hun eigen device, en jij als leerkracht begeleidt ze, als coach.

shutterstock_616728923.png

lESGEVEN MET FAQTA

De les start je klassikaal op, gewoon met je digibord. Je leerlingen gaan daarna in twee of drietallen op een laptop of tablet aan de slag met zelfstandige instructie en verwerking. Ze doen de opdrachten en onderzoeken. Ze werken samen en worden zo gestimuleerd zelf te ontdekken en te onderzoeken. In een coachende rol beantwoord je de vragen van jouw leerlingen.

LIJKT HET JOU WAT?

Download vrijblijvend een proefles probeer het zelf. Met een proefles krijg je:

  • 30 dagen toegang tot de online Faqta speelomgeving voor jou en jouw klas

  • Gratis werkbladen voor gebruik in de klas

  • Uitgebreide lesbeschrijving met achtergrondinformatie en tips voor een spannende en afwisselende les

START 30 DAGEN GRATIS

Of download hier de brochure