Neem contact met ons op:
+31(30) 750 20 70

Word jij ambassadeur voor Faqta?

Onderwijs maken we samen

Jij vindt onderwijsvernieuwing net zo belangrijk als wij. Dat draag je ook zoveel mogelijk uit. Natuurlijk al bij jou op school. Ambassadeur worden? Op deze pagina lees je wat het Faqta ambassadeurschap precies inhoudt, wat je ervoor terug krijgt en hoe we samen gaan werken aan het onderwijs van de toekomst.

We hebben jou nodig in het onderwijs

Leerkrachten zijn er in alle soorten en maten. Allemaal zijn ze even geschikt voor ons ambassadeurschap. We vinden daarbij maar één ding belangrijk: dat jij net zo gelooft in vernieuwend onderwijs als wij. 

Daarnaast vind je het leuk om:
👉 je collega’s te inspireren;
👉 ons een kijkje te geven in jouw klas
👉 berichten van Faqta te delen in je netwerk;
👉 onze inspiratiedagen te bezoeken;

Inspiratiedag_2022-14

Jij bent onze superheld 💪

Maar niet alle superhelden dragen een cape en blijven verborgen achter een masker. Jij inspireert anderen met jouw manier van lesgeven om ook hun onderwijs te vernieuwen. Een superheld van Faqta krijgt daar vanzelfsprekend iets voor terug. De voordelen voor jou als ambassadeur:

Meld je aan als ambassadeur!

Ambassadeur worden van Faqta is heel gemakkelijk. Vul het formulier in en laat ons weten waarom je ambassadeur wil worden.

Wat gebeurt er na je aanmelding? Dat lees je hieronder.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Je aanmelding wordt bevestigd

We nemen persoonlijk contact met je op. Vanaf dan ben je Faqta-ambassadeur!

Group 365

Ontvang het ambassadeurspakket

We zijn blij met jou als superheld voor de klas. Dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Jij ontvangt een pakket met leuke goodies.

shutterstock_233422168

We komen een kijkje nemen in de klas

Jij inspireert anderen met jouw manier van lesgeven. Dat leggen we heel graag vast. Aan de hand van toffe foto's en een inspirerende video.

Illustratie_Rugzak

Meest gestelde vragen

Ik werk nog niet zo lang met Faqta. Kan ik ook ambassadeur worden?

Natuurlijk kun jij ook ambassadeur worden. Jij gelooft immers in vernieuwend onderwijs. Daarmee maak je het verschil en met jouw lessen inspireer je anderen. Hoe lang je met Faqta werkt, maakt daarvoor niet uit. 

Ben ik verplicht om overal aan mee te doen?

Als Faqta-ambassadeur draag je op jouw manier bij aan de vernieuwing van het onderwijs. Wij vinden het leuk als je onze berichten deelt zodat we samen die boodschap kunnen verspreiden. We zien je graag op de ambassadeursdagen. Maar we worden niet boos als je niet ieder bericht deelt of een ambassadeursdag moet overslaan. 
We komen wel graag een kijkje nemen bij jou in de klas. Zodat we kunnen zien hoe jij een inspirerende les geeft en dit met anderen kunnen delen. Uiteraard houden we daarbij rekening met de privacy van je leerlingen.