Open programma

Zodat jij vol vertrouwen jouw lessen kunt geven

Wanneer je als (nieuwe) leerkracht moet gaan werken met een onbekende methode kan dit nogal overweldigend zijn. Ondertussen lijkt het bij je collega's allemaal vanzelf te gaan. Om je hierbij te ondersteunen hebben we verschillende trainingen ontwikkeld die je verder helpen om Faqta in te zetten op een manier die bij jou past.

Praktische trainingen
vol inspiratie

Onze trainers hebben in jouw schoenen gestaan. En zij weten natuurlijk precies hoe je onze methodes optimaal kunt benutten.  Daarnaast leer je hoe je je collega’s meekrijgt en zo nog meer jullie gezamenlijke visie op onderwijs in de praktijk kunt brengen.

Wat neem je mee van de open trainingen?
De mogelijkheden van Faqta benutten zoals het bij jou past
Vakken inhoudelijk op elkaar aan laten sluiten
Inspiratie voor jou én je collega's
Tips en voorbeelden uit de praktijk die je direct toe kunt passen
Toolkit waarmee je nog meer uit Faqta haalt
Certificaat met bewijs van jouw deelname

Inspiratiedag_2022-3-2
open programma tijdelijke actie
€295 Gratis
Praktische trainingen voor de kartrekkers en de leerkrachten die graag een volgende stap willen maken.
Tijdelijk gratis toegang tot aan de zomervakantie 🎁
Interactieve online training
90 minuten
Incl. Q&A
“Ik heb veel nieuwe ideeën die direct toepasbaar zijn. Goede afwisseling in werkvormen. Dank!”
Basisschool Essesteijn
Voorburg
“Er werd duidelijk uitgelegd hoe de begrijpend lezen-methode werkt. We kunnen gelijk aan de slag."
CBS De Brug
Waspik
"Heldere en overzichtelijke training. Het was fijn om meteen aan de slag te kunnen en directe feedback te ontvangen."
IKC Wemeldinge
Wemeldinge

Voor meer informatie over de inhoud van onze trainingspakketten neem je contact op met je onderwijsadviseur of stuur je een mailtje naar service@faqta.nl.

Onze trainers

Marloes

Marloes van Willegen

Marloes van Willegen heeft gewerkt als leerkracht en heeft een master Onderwijswetenschappen op zak. Als manager van team Opleiding & Advies heeft ze de Faqta Academie opgezet. Haar doel hierbij is zoveel mogelijk leerkrachten te ondersteunen bij hun ontwikkeling en de vernieuwing van het onderwijs. Haar favoriete vak is wereldoriëntatie, waar ze graag haar eigen draai aan gaf en nu leerkrachten hierbij ondersteunt.

Stefan

Stefan Draijer

Stefan Draijer is leerkracht met een master pedagogische wetenschappen. Voor Faqta heeft hij eerst als contentontwikkelaar gewerkt voordat hij overstapte naar team Onderwijs & Advies. Daardoor weet hij precies hoe onze methodes werken en kan hij dit als geen ander overbrengen. Bijvoorbeeld tijdens een implementatietraining. Zijn favoriete onderwerpen zijn coachend lesgeven en begrijpend lezen. Hiervoor heeft hij ook mee de trainingen ontwikkeld. 

Roos

Roos Kadijk

Roos Kadijk is junior onderwijsadviseur. Naast haar studie Onderwijswetenschappen werkt zij al enkele jaren als professioneel trainer in het onderwijs. Als specialist verzorgt ze onder meer de trainingen over het jonge kind. Daarnaast schrijft zij de helpartikelen voor onze kennisbank. Daardoor is zij expert op het gebied van de toepassing van Faqta in de klas en ondersteunt zij leerkrachten ook buiten de trainingen om bij het gebruik van onze methodes.

keurmerk-crkbo

Erkend opleidingsinstituut

Faqta is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).