Teamtrainingen

De volgende stap zetten met het hele team

Met Faqta kun je lesgeven op een manier die bij jou past. Hetzelfde geldt voor onze trainingen. Want terwijl jij misschien al klaar bent voor meer thematisch onderwijs, kan dit voor je collega nog een grote sprong in het diepe lijken. Daarom hebben we verschillende trainingen waarmee je samen met het hele team een volgende stap kunt zetten. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw school.

Alle neuzen in dezelfde richting!

Met een teamtraining halen jullie nog meer uit Faqta en geef je een boost aan het team. Door voorafgaand aan de interactieve training microlearnings te doen, beschikt iedereen binnen het team over dezelfde basiskennis van Faqta. Zo heeft de training nog meer effect.

Onze trainers verzorgen deze trainingen zowel online als op locatie. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt als activiteit tijdens een studiedag. 

Wat kun je verwachten van de teamtrainingen?
Voorafgaand aan een teamtraining houden we altijd een intakegesprek zodat we de inhoud af kunnen stemmen op jullie wensen en de visie van de school. Vervolgens:


Ga je interactief met je team aan de slag
Vergroten jullie je kennis van Faqta 
Krijg je tips en praktijkvoorbeelden die aansluiten op jullie school

Online
€875
/per training
De volgende stap in de vernieuwing van jullie onderwijs zet je samen met het hele team. Ontdek hier onze mogelijkheden voor de teamtrainingen.
Online
Max. 20 deelnemers
120 minuten
Toegang tot de online starters
Op locatie
€975
/per training
De volgende stap in de vernieuwing van jullie onderwijs zet je samen met het hele team. Ontdek hier onze mogelijkheden voor de teamtrainingen.
Op locatie
Max. 20 deelnemers
120 minuten
Toegang tot de online starters

Voor meer informatie over de inhoud van onze trainingen neem je contact op met je onderwijsadviseur of stuur je een mailtje naar onderwijsadvies@faqta.nl.

Alle teamtrainingen

Faqta Wereld implementatie

Starttraining voor nieuwe scholen die met Faqta beginnen, inclusief toegang tot handige online starters.

2 uur
Groep 5 t/m 8

Faqta Wereld inspiratie

Inspiratietraining voor scholen die gestart zijn met Faqta en meer uit de methode willen halen of toe zijn aan een opfrisser.

.

2 uur
Groep 3 t/m 8

Faqta Lezen implementatie

Starttraining voor scholen die met Faqta lezen beginnen en de didactiek willen begrijpen, inclusief toegang tot handige online starters.

2 uur
Groep 4 t/m 8

Coachend Lesgeven basis

Basistraining Coachend Lesgeven, waar observeren en differentiëren centraal staan.

2 uur
Groep 5 t/m 8

Coachend Lesgeven verdieping

Verdiepende training op de basistraining Coachend Lesgeven, waar het begeleiden en ondersteunen (middels een coachgesprek) centraal staan.

2 uur
Groep 5 t/m 8

Kennismaken met Onderzoekend Leren

Training als startpunt voor onderzoekend leren  in de klas met behulp van je Faqta Wereld thema's. 

2 uur
Groep 5 t/m 8

Aan de slag met Onderzoekend Leren

Vervolg op de training Kennismaken met Onderzoekend Leren. Leerkrachten leren een eigen onderzoek van leerlingen te begeleiden.

2 uur
Groep 5 t/m 8

Het jonge kind

Start- en inspiratietraining voor scholen die Faqta bij de kleuters en groep 3 en 4, inclusief toegang tot handige online starters.

2 uur
Groep 1 t/m 4

Onze trainers

Marloes

Marloes van Willegen

Marloes van Willegen heeft gewerkt als leerkracht en heeft een master Onderwijswetenschappen op zak. Als manager van team Opleiding & Advies heeft ze de Faqta Academie opgezet. Haar doel hierbij is zoveel mogelijk leerkrachten te ondersteunen bij hun ontwikkeling en de vernieuwing van het onderwijs. Haar favoriete vak is wereldoriëntatie, waar ze graag haar eigen draai aan gaf en nu leerkrachten hierbij ondersteunt.

Stefan

Stefan Draijer

Stefan Draijer is leerkracht met een master pedagogische wetenschappen. Voor Faqta heeft hij eerst als contentontwikkelaar gewerkt voordat hij overstapte naar team Onderwijs & Advies. Daardoor weet hij precies hoe onze methodes werken en kan hij dit als geen ander overbrengen. Bijvoorbeeld tijdens een implementatietraining. Zijn favoriete onderwerpen zijn coachend lesgeven en begrijpend lezen. Hiervoor heeft hij ook mee de trainingen ontwikkeld. 

Roos

Roos Kadijk

Roos Kadijk is junior onderwijsadviseur. Naast haar studie Onderwijswetenschappen werkt zij al enkele jaren als professioneel trainer in het onderwijs. Voor Faqta verzorgt ze onder meer de implementatietrainingen. Daarnaast schrijft zij de helpartikelen voor onze kennisbank. Daardoor is zij expert op het gebied van de toepassing van Faqta in de klas en ondersteunt zij leerkrachten ook buiten de trainingen om bij het gebruik van onze methodes.

keurmerk-crkbo

Erkend opleidingsinstituut

Faqta is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).