Academie

Op jouw manier

Wij weten dat jij als leerkracht al genoeg te doen hebt, daarom ondersteunen we je graag met onze trainingen. Zodat jij nog meer uit je les kunt halen en jouw team de volgende stap kan zetten bij het waarmaken van jullie onderwijsambities. Maar dan wel op een manier die past bij jou en jouw school. 

Onze trainingsmogelijkheden

Teamtrainingen
v.a.€875
De volgende stap in de vernieuwing van jullie onderwijs zet je samen met het hele team.
Online of op locatie
Toegang tot micro-learnings
Max. 20 deelnemers
90 - 120 minuten
open programma
v.a.€295p.p.
Praktische trainingen voor kartrekkers en leerkrachten die graag een volgende stap willen maken.
Online of op de trainingslocatie in Utrecht
120 minuten
Webinars
€0
Geef je op voor een van onze gratis webinars en krijg waardevolle informatie die jou verder helpt in de klas.
Beschikbaar voor het hele team
30 minuten
Incl. Q&A

Voor meer informatie over de inhoud van onze trainingspakketten neem je contact op met je onderwijsadviseur of stuur je een mailtje naar service@faqta.nl.

Januari
Marloes
dinsdag 23 januari open programma
Basiskennis: Faqta Lezen
15:00-16:30 | €295 | Online
Inschrijven
Stefan
woensdag 24 januari open programma
Basiskennis: Het jonge kind
13:30-15:00 | €295 | Online
Inschrijven

Onze trainers

Marloes

Marloes van Willegen

Marloes van Willegen heeft gewerkt als leerkracht en heeft een master Onderwijswetenschappen op zak. Als manager van team Opleiding & Advies heeft ze de Faqta Academie opgezet. Haar doel hierbij is zoveel mogelijk leerkrachten te ondersteunen bij hun ontwikkeling en de vernieuwing van het onderwijs. Haar favoriete vak is wereldoriëntatie, waar ze graag haar eigen draai aan gaf en nu leerkrachten hierbij ondersteunt.

Stefan

Stefan Draijer

Stefan Draijer is leerkracht met een master pedagogische wetenschappen. Voor Faqta heeft hij eerst als contentontwikkelaar gewerkt voordat hij overstapte naar team Onderwijs & Advies. Daardoor weet hij precies hoe onze methodes werken en kan hij dit als geen ander overbrengen. Bijvoorbeeld tijdens een implementatietraining. Zijn favoriete onderwerpen zijn coachend lesgeven en begrijpend lezen. Hiervoor heeft hij ook mee de trainingen ontwikkeld. 

Roos

Roos Kadijk

Roos Kadijk is junior onderwijsadviseur. Naast haar studie Onderwijswetenschappen werkt zij al enkele jaren als professioneel trainer in het onderwijs. Als specialist verzorgt ze onder meer de trainingen over het jonge kind. Daarnaast schrijft zij de helpartikelen voor onze kennisbank. Daardoor is zij expert op het gebied van de toepassing van Faqta in de klas en ondersteunt zij leerkrachten ook buiten de trainingen om bij het gebruik van onze methodes.

keurmerk-crkbo

Erkend opleidingsinstituut

Faqta is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).