Zo werkt het

Je hoeft er alleen nog maar mee te beginnen

Samen zorgen we ervoor dat de visie van jouw school op thematisch werken wordt gerealiseerd. Dat hoeft niet moeilijk te zijn en ook niet in één keer te gebeuren. Eigenlijk hoef je er alleen maar mee te beginnen, daarna ga je stap voor stap verder.

 

 

Verbind meerdere vakken met elkaar

Thematisch werken is vooral een kwestie van goed plannen. Wij helpen je daarbij met onze kerndoeldekkende jaarplanningen. Op die manier ga je bij een vak als begrijpend lezen met hetzelfde thema aan de slag als tijdens wereldoriëntatie of burgerschap. 

 

Populaire features

 

 

Alles bij de hand op het leerplatform

Op het leerplatform vind je alles wat jij nodig hebt voor jouw les. Van creatieve opdrachten, zodat je ook met handvaardigheid kunt aansluiten, tot verdiepende thema’s waarmee je leerlingen zelf op onderzoek uit kunnen gaan. Zo kost thematisch werken je minder moeite en kun je er nog steeds je eigen draai aan geven.

thematisch-werken-leerling-zoekt-informatie

 

Populaire features

JufChantal-24-2

Als coach heb je zicht op de ontwikkeling

Het leerplatform helpt je bij het begeleiden van je leerlingen. Je kunt er hun voortgang gemakkelijk bijhouden. Zo weet je precies op welk gebied een leerling extra aandacht nodig heeft en kun je gericht ondersteuning bieden. 

 

Ga verder dan het leren voor een toets 

De digitale toetsen worden automatisch voor je nagekeken. Die wissel je af met de andere mogelijkheden om een thema af te sluiten. Ook daarmee test je de kennis van je leerlingen. Tegelijkertijd uiten ze hun creativiteit, ontwikkelen hun taalvaardigheid en oefenen ze met digitale vaardigheden. 

JufLindinha

 

Populaire features

Implementatie en daarna

Je staat er nooit alleen voor. We ondersteunen je allereerst bij de implementatie van de nieuwe methode. Daarna helpen we je verder met onze trainingen. Voor uitleg en meer informatie is er de uitgebreide online kennisbank. Heb je vragen? Voor directe hulp zit onze klantenservice voor je klaar. Ook wanneer je tijdens het geven van je les ergens tegenaan loopt. 

 

Populaire features