Webinars

Kies de webinar waar jij meer over wilt weten

Je bent als leerkracht al druk genoeg, maar je wilt ook meer halen uit een schooldag. In dat geval zijn onze webinars een uitkomst. We combineren praktische informatie over het werken met Faqta met wetenschappelijk inzichten waar jij in de klas verder mee komt. 

Laat je inspireren door onze gratis webinars

Wil jij op een laagdrempelige manier meer te weten komen over onderwerpen als close reading of thematisch werken? En hoe je dat toe kunt passen in jouw les. Meld je dan aan voor onze webinars. 

Tijdens een webinar kun je direct vragen stellen aan iemand van Faqta via de chatfunctie. Heb je het te druk om de webinar live te volgen? 

Wat kan je verwachten van de webinars?

Praktische informatie over het werken met Faqta
Antwoord op jouw onderwijsvragen d.m.v. live Q&A
Als eerste op de hoogte van nieuwe producten 
Binnen 30 minuten brengen we je op de hoogte
Tips die je direct kunt toepassen in jouw les

Inspiratiedag_2022-17-2
webinars
Gratis
Geef je op voor een van onze gratis webinars en krijg waardevolle informatie over onderwerpen waar jij meer van wilt weten en die jou verder helpen in de klas.
Beschikbaar voor het hele team
30 minuten
Incl. Q&A

Voor meer informatie over de inhoud van onze trainingspakketten neem je contact op met je onderwijsadviseur of stuur je een mailtje naar service@faqta.nl.

Onze trainers

Marloes

Marloes van Willegen

Marloes van Willegen heeft gewerkt als leerkracht en heeft een master Onderwijswetenschappen op zak. Als manager van team Opleiding & Advies heeft ze de Faqta Academie opgezet. Haar doel hierbij is zoveel mogelijk leerkrachten te ondersteunen bij hun ontwikkeling en de vernieuwing van het onderwijs. Haar favoriete vak is wereldoriëntatie, waar ze graag haar eigen draai aan gaf en nu leerkrachten hierbij ondersteunt.

Stefan

Stefan Draijer

Stefan Draijer is leerkracht met een premaster pedagogische wetenschappen. Voor Faqta heeft hij eerst als contentontwikkelaar gewerkt voordat hij overstapte naar team Onderwijs & Advies. Daardoor weet hij precies hoe onze methodes werken en kan hij dit als geen ander overbrengen. Bijvoorbeeld tijdens een implementatietraining. Zijn favoriete onderwerpen zijn coachend lesgeven en begrijpend lezen. Hiervoor heeft hij ook mee de trainingen ontwikkeld. 

Roos

Roos Kadijk

Roos Kadijk is junior onderwijsadviseur. Naast haar studie Onderwijswetenschappen werkt zij al enkele jaren als professioneel trainer in het onderwijs. Voor Faqta verzorgt ze onder meer de implementatietrainingen. Daarnaast schrijft zij de helpartikelen voor onze kennisbank. Daardoor is zij expert op het gebied van de toepassing van Faqta in de klas en ondersteunt zij leerkrachten ook buiten de trainingen om bij het gebruik van onze methodes.

keurmerk-crkbo

Erkend opleidingsinstituut

Faqta is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).